Wie is Adem bij Puur Saar?

Mijn naam is Sarah de Jonge. Voor groepen praten was voor mij een van de engste dingen die er zijn. Of überhaupt mijn plek in een groep vinden. Als ik iets moest vertellen zat mijn hart in mijn keel, was mijn hoofd bezig de controle te houden en brak het zweet me uit. Diepgewortelde spreekangst belemmerde mijn leven. Ik denk dat dit iets is wat generatie op generatie is doorgegeven, maar daarbovenop kwamen ook nog eens mijn eigen trauma’s. Ik moest en zou bewijzen dat ik in een grote corporate organisatie kon werken, waar ik mezelf 6 jaar lang ongelukkig klem zette.

Tijdens een levensveranderende burn-out boekte ik een retreat op Ibiza, waar mijn liefde voor de adem ontstond. Ik kreeg weer vertrouwen in mezelf.

Ondanks blijvende angst koos ik ervoor om de opleiding tot ademcoach te volgen en daar begon het te stromen. Ik geloof erin dat alles gebeurt met een reden. En dat je grootste angsten jou de weg wijzen. En dat gebeurde. Waarbij ik eerder dacht alleen maar 1 op 1 sessies te gaan geven, kreeg het al snel een andere wending. Ik werd gevraagd om samen een retreatdag te verzorgen en voor de opleiding moest ik eerst nog een groepssessie als examen geven. Vol excitement ging ik het aan. Maar op de dag van het examen nam trauma mijn lichaam weer over. De angst controleerde mij. Ik heb gehuild als een klein meisje en stond mezelf het voor het eerst in mijn leven toe in plaats van dat het er niet mocht zijn. Ik liet me troosten, maar het belangrijkste, ik wist mezelf te troosten en mezelf weer moed in te praten. Iets dat ik altijd heb gemist. Door je grootste angsten te doorvoelen, kom je dichterbij jouw diepste verlangens. Hoe mijn leven nu is? Ik geef groepssessies. En ik volg mijn hart. 

Trauma is niet mijn persoonlijkheid

Een mooie les die je voor de rest van je leven mag onthouden: trauma is niet je persoonlijkheid. Dus wie ben ik? Je komt mij eigenlijk altijd wel tegen met een lach op mijn gezicht. Genieten van het leven en de liefde om mij heen vind ik heel belangrijk. Ik ben iemand die op mijn pad vertrouwt en me laat leiden door mijn gevoel en intuïtie. Ik wilde steeds meer leven als mijn pure ik en zette mijn onzekerheden om in krachten, zoals mijn gevoeligheid nu toe te passen in mijn werk als ademcoach.

Zacht, puur en verbonden

Mijn missie is een wereld met meer zachtheid, puurheid, en verbinding. En een betere wereld begint bij jezelf. Vanuit mijn ademcoaching praktijk in Alphen aan den Rijn wens ik jou:

  • Zachtheid: voor jezelf
  • Puurheid: helemaal jezelf zijn
  • Verbinding: met je adem en hart

Hoe we dat doen? Met de subtiliteit en zachtheid van mijn verbonden ademwerk (breathwork) keren we naar binnen. Door te verbinden met jouw diepste stem en misschien wel jouw angsten te doorvoelen, kun je horen wat jouw hart je vertelt en wat jouw verlangens zijn. Zelfs al was je die even kwijt. Ik help jou bij je gevoel te komen en samen zorgen we dat jij jouw diepste verlangens durft te leven.

Bij je gevoel komen en je diepste verlangens leven

We leven in een tijd waarin we een verschuiving meemaken naar het hoger bewustzijn, en dat is voelbaar. Beetje bij beetje brokkelen oude systemen en patronen af. Ik wil laten zien dat het veilig is om je eigen lichtje te schijnen, ook met onzekerheden en angsten! Bij je gevoel komen en je diepste verlangens leven. Daar help ik je graag bij.

KvK-nummer: 71441204